Termeni si Conditii

a) informatii produse:
    -prezentarea produselor este conforma cu specificatiile date de producatori.
    -pozele au caracter informativ, nu sunt pozele reale ale produselor.
    -preturile sunt exprimate in lei si contin TVA.
    -toate echipamentele vor fi livrate cu  factura, certificat de garantie si conformitate, CD-uri cu     drivere, cabluri de alimentare si cartuse     incarcate intr-o marja rezonabila pentru fiecare tip     de echipament in parte. (o imprimanta ce are     cartus de 2500 pagini sigur va fi incarcata la     livrare pentru cel putin 1000 pagini, una cu un     cartus de 6000 pagini sigur va avea toner     pentru 2500 pagini, etc. aceste valori ale incarcarii     sunt minimale, de cele mai multe ori     cartusele sunt incarcate intr-o masura mai mare)


b) perioada garantie:
    -perioada de garantie este 12 luni pentru un volum de lucru normal conform recomandarilor     date de producator, cel putin 10000 pagini/an, acest volum depinde de tipul echipamentului si     va fi trecut la specificatiile fiecarui produs
    -fiecare echipament se livreaza cu o pagina de test, iar o alta pagina de test este arhivata de noi     si va fi folosita la verificari si evaluari in cazul aparitiei unor probleme de garantie.


c) conditii garantie:
    -garantia se refera la echipament, nu la consumabile: cartusul, cuptorul, cilindrul, lamela, etc.      sunt considerate consumabile
    -nu fac obiectul garantiei defectiuni aparute ca urmare a socurilor mecanice, variatiilor de     tensiune, inundatiilor,     avarierii intentionate, folosirii de consumabile evident nepotrivite     care au curs in echipamente si     au produs stricaciuni etc.
    -garantia se asigura la sediul SC RE-TEL SRL din str. Mircea cel Batrin, bl.A5, sc.J, parter, loc.     Targoviste, jud. Dambovita. transportul produselor la sediul nostru in vederea acordarii garantiei     este in seama exclusiv a cumparatorului. daca intr-adevar este o problema de garantie,     transportul inapoi la cumparator este in seama vanzatorului.
    -in cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere     beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind     defect.costul manoperei va fi calculat de noi si nu poate fi mai mic de echivalentul a 10 USD.
    -garantia se acorda numai clientilor si revinzatorilor nostri, noi nefiind in nici un caz     raspunzatori in fata tertilor care vor fi achizitionat produsele comercializate de noi prin acestia.


d) retur marfa:
 1.  dreptul de denunţare a contractului, consumatorul trebuie să ştie că, din momentul în care a primit un produs comandat pe internet, are 14 zile pentru a-l returna, dacă nu este mulţumit de el; nu trebuie să invoce vreun motiv.
 
2.   In cazul returnarii produsului, consumatorul isi poate primi suma de la comerciant în termen de 14 zile de la primirea produsului.
 
3.  Profesionistul ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu art. 11.
Profesionistul ramburseaza sumele folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii.
 
4.  Comerciantul are obligaţia să ramburseze sumele platite de consumator in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
 
5. Foarte important: consumatorul trebuie sa citeasca termenii si conditiile de functionare a magazinului online deoarece termenul de 14 zile (în care poate opta pentru returnarea produsului), se prelungeşte cu inca 12 luni, în cazul în care comerciantul nu a mentionat/informat expres despre existena dreptului de returnare a produselor.


Powered By OpenCart
SC RE-TEL SRL © 2024