Politica de Confidentialitate

SC RE-TEL SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul : 0003541 .

Conform cerintelor Legilor nr. 677/2001, 506/2004 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate si completate, SC RE-TEL SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.imprimanteieftine.ro , informarea privind evolutia si starea comenzilor, emiterea documentelor de vanzare ,plata, transport si garantie.

RE-TEL SRL nu colecteaza decat datele personale absolut necesare vanzarii si informarii: nume, adresa, adresa de e-mail si numar de telefon.

Nu colectam date importante si sensibile cum ar fi : seria si numarul documentului de identitate, sau CNP-ul.

Nu transmitem informari comerciale si de marketing , decat in masura in care ni se cer punctual informatii despre anumite produse.

Nu transmitem nimanui date despre clientii nostrii in nici un scop.

Conform legilor in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la : SC RE-TEL SRL, str. Mircea cel Batrin, bl. A5, sc. J ,parter, loc. Targoviste, jud Dambovita.


Powered By OpenCart
SC RE-TEL SRL © 2023