Termeni si Conditii

a) informatii produse:
    -prezentarea produselor este conforma cu specificatiile date de producatori.
    -pozele au caracter informativ, nu sunt pozele reale ale produselor.
    -preturile sunt exprimate in lei si contin TVA.
    -toate echipamentele vor fi livrate cu  factura, certificat de garantie si conformitate, CD-uri cu     drivere, cabluri de alimentare si cartuse     incarcate intr-o marja rezonabila pentru fiecare tip     de echipament in parte. (o imprimanta ce are     cartus de 2500 pagini sigur va fi incarcata la     livrare pentru cel putin 1000 pagini, una cu un     cartus de 6000 pagini sigur va avea toner     pentru 2500 pagini, etc. aceste valori ale incarcarii     sunt minimale, de cele mai multe ori     cartusele sunt incarcate intr-o masura mai mare)


b) perioada garantie:
    -perioada de garantie este 12 luni pentru un volum de lucru normal conform recomandarilor     date de producator, cel putin 10000 pagini/an, acest volum depinde de tipul echipamentului si     va fi trecut la specificatiile fiecarui produs
    -fiecare echipament se livreaza cu o pagina de test, iar o alta pagina de test este arhivata de noi     si va fi folosita la verificari si evaluari in cazul aparitiei unor probleme de garantie.


c) conditii garantie:
    -garantia se refera la echipament, nu la consumabile: cartusul, cuptorul, cilindrul, lamela, etc.      sunt considerate consumabile
    -nu fac obiectul garantiei defectiuni aparute ca urmare a socurilor mecanice, variatiilor de     tensiune, inundatiilor,     avarierii intentionate, folosirii de consumabile evident nepotrivite     care au curs in echipamente si     au produs stricaciuni etc.
    -garantia se asigura la sediul SC RE-TEL SRL din str. Mircea cel Batrin, bl.A5, sc.J, parter, loc.     Targoviste, jud. Dambovita. transportul produselor la sediul nostru in vederea acordarii garantiei     este in seama exclusiv a cumparatorului. daca intr-adevar este o problema de garantie,     transportul inapoi la cumparator este in seama vanzatorului.
    -in cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere     beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind     defect.costul manoperei va fi calculat de noi si nu poate fi mai mic de echivalentul a 10 USD.
    -garantia se acorda numai clientilor si revinzatorilor nostri, noi nefiind in nici un caz     raspunzatori in fata tertilor care vor fi achizitionat produsele comercializate de noi prin acestia.


d) retur marfa:
    -returul poate fi facut de clientii persoane fizice, pentru produse achizitionate on-line intr-un interval de maxim 10     zile de la primirea produsului.produsul se restituie fara a fi desigilat, fara a fi folosit, fara a  se desigila     consumabilele. cheltuielile de     transport pentru retur sunt suportate de client, conform legislatiei in     vigoare.intr-un interval de 30 zile vanzatorul     este obligat sa restituie contravaloarea produsului.

 


Viziteaza magazinul Imprimante Ieftine pe ShopMania
Powered By OpenCart
SC RE-TEL SRL © 2018