Politica de Confidentialitate

SC RE-TEL SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul : 0003541 .
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata SC RE-TEL SRL  are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.imprimanteieftine.ro , informarea utilizatorilor/ clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la : SC RE-TEL SRL,  str. Mircea cel Batrin, bl. A5, sc. J ,parter, loc. Targoviste, jud Dambovita.


Viziteaza magazinul Imprimante Ieftine pe ShopMania
Powered By OpenCart
SC RE-TEL SRL © 2018